Amenajare puncte de hidratare în municipiul Mediaș

Datorită temperaturilor în continuă creștere din ultima perioadă, Primăria Municipiului Mediaș a dat în folosință patru puncte de hidratare.


Astfel, pentru a veni în sprijinul populației în această perioadă caniculară, au fost amenajate în zona centrală următoarele puncte de hidratare:
– Sediul Primăriei Mediaș, Piața Corneliu Coposu nr. 3 (Centrul de Informare pentru Cetățeni)
– Sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidența Persoanei, Piața Regele Ferdinand I
– Piața Agroalimentară Mediaș (str. Virgil Madgearu )
– Cort Auxila – Piața Regele Ferdinand I
Aceste puncte de hidratare vor funcționa în fiecare zi lucrătoare, între orele 12:00 – 16:00, pe perioada caniculară, medieșenilor fiindu-le oferite sticle cu apă în fiecare din locurile amintite. Pentru a evita totuși situațiile neplăcute care ar putea fi cauzate de căldura excesivă, cetățenii sunt sfătuiți să evite ieșirile în perioadele cu temperaturi ridicate.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.