Amalia Gaita in concert la Weinfest (video)

Amalia Gaita a cantat aseara pentru prima data la Medias. Concertul a avut loc in cadrul Weinfest.

Amalia a inceput sa cante de la 6 ani, participand inca de atunci la competiții vocale si implicandu-se in proiecte interesante. Pentru ea muzica inseamna joaca, cautare si experiment. A copilarit cu muzica lui Clapton sau Sade, cochetand cu jazz-ul, soul-ul si uneori rock-ul. Cel mai recent proiect al sau, Melting Sun reprezinta o fuziune de jazz, soul, funk si soft rock. Materialul ii aduce la un loc pe Mihai Moldoveanu la bas, Adrian Schiopu la tobe si Vlad Cotrus la chitara.

Primul album semnat Amalia Gaița a fost lansat in 13 decembrie 2017. „Melting Sun” este un material energic, colorat, care aduce emoție si intimitate, printr-o fuziune de jazz-soul-funk-rock alternativ. Alaturi de trupa ei, Vlad Cotrus – chitara, Mihai Moldoveanu – chitara bas, Adrian Schiopu – tobe, Amalia urmareste jocul si improvizația, atingand surprinzatoare campuri emoționale, prin stilul eclectic si structurile contemporane, cu accente vintage.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.