Alina Pănăzan la Interviurile Medias News Blog (video)

Azi, 18 decembrie a.c., de la ora 18:00 la Interviurile Medias News Blog a fost invitată Alina Pănăzan, autoare cărţii Aventurile Fetiței-Curcubeu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Dragă MIrcea,
    Felicitări pentru interviu, felicitări pentru frumoasa și interesanta inițiativă. a acestui proiect. Petru că m-ai amintit în interviu, vreau să fac două precizări. Există două benzi desenate pe care eu le cunosc și care se află și în exponatul meu dedicat lui Oberth. Prima poveste se intitulează „Hermann Oberth – Pere de l’astronautique” ( H.O.-părintele astronauticii). A apărut itr-o cunoscută revistă pentru tineret „TINTIN” în anul 1964. A doua bandă desenată a apărut în anul 1990 în cunoscuta (pentru noi cei mai în vârstă) revistă franceză pentru tineri „PIF”. Titlul ei este „L’auto lunaire d’Oberth”( Automobilul lunar creat de Oberth). Desenele pot spune că sunt clasice, realizate de renumiți autori de benzi desenate din perioada respectivă. Proiectul medieșean este interesant pentru că de data aceasta îl putem descoperi pe Oberth prin viziunea copiilor. Am putea lansa și un concurs de desene cu tematica Oberth iar cel desemnat câștigător ar merita să fie reprodus pe un plic filatelic.
    A propos! Ceva similar am putea face și cu Prinariu, Anul viitor se împlinesc 40 de ani de la zborul liui în cosmos. Nu ași vrea ca din nou alții să ne excludă de la participarea la acest eveniment. Concursul s-ar putea combina Oberth/Prunariu. Putem discuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.