„Ai lu’ Gorobete”, din nou pe scena Salii Traube

Trupa medieseana de teatru „Noi si…Atat” revine pe scena Salii Traube cu spectacolul de comedie intitulat „Ai lu’ Gorobete” de Radu Gabriel. Mediesenii sunt invitati in data de 19 ianuarie a.c., de la ora 18:00 , la un spectacol plin de umor. Intrarea este libera.

Din distributia spectacolului fac parte: Gabriel Medesan, Dan Popa, Rares Ciobanasu, Sebastian Pop, Alexandra Popa, Gabriela Feher, Raphael Toth, Iulia Oltean, Diana Badescu, Daniela Fodor. Spectacolul a avut premiera anul trecut, in data de 3 decembrie, avandu-I ca invitati speciali pe Radu Gabriel (autorul piesei), Maria Buza si Alin Panc.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.