Actiune de informare privind pesta porcina in Ighisul Nou

Ca urmare a aparitiei unui focar de Pesta Porcina in localitatea Sura Mica judetul Sibiu, Primaria Municipiului Medias, prin Compartimentele Agricol si Situatii de Urgenta desfasoara o actiune preventiva de informare si constientizare a proprietarilor de suine din Ighisul Nou privind Pesta Porcina Africana.

Actiunea consta din discutii cu proprietari de suine, informarea privind simptomele si efectele pestei porcine, a modalitatilor de protejare a gospodariei si de actiune in cazul suspiciunii de imbolnavire. De asemenea, angajatii Primariei Medias distribuie si afiseaza pliante informative privind pesta porcina.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.