Elevi medieseni, la concursul judetean de educatie rutiera

Vineri, 6 mai a.c., elevii medieseni au participat la etapa judeteana a concursului ,,EDUCATIE RUTIERA – EDUCATIE PENTRU VIATA”si au dovedit ca sunt pregatiti sa circule pe drumurile publice cu bicicletele. Elevii de la Liceul Teoretic ”Axente Sever” si Scoala Gimnaziala Nr.5 din Medias au format o echipa de nota 10!

echipa Axente Sever

Scopul concursului ,,EDUCATIE RUTIERA – EDUCATIE PENTRU VIATA” este formarea comportamentului rutier responsabil, pe baza cunoasterii si respectarii regulilor de circulatie, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulatie in randul elevilor din invatamantul preuniversitar.

echipa Axente Sever_2

“La Sectiunea A, destinata elevilor de gimnaziu, Sabin Rosca a parcurs un traseu de indemanare cu bicicleta in poligon. Bogdan Chirila a avut de parcurs cu bicicleta un traseu cu respectarea regulilor de circulatie in parcul scoala, pe care l-a realizat fara nici o penalizare. La Sectiunea B, destinata elevilor de liceu, Adrian Diac a participat la proba teoretica, in vederea verificarii cunostintelor in domeniul rutier, pe baza de chestionar. Catalin Chirila a participat la proba de arbitraj, in vederea identificarii abaterilor de la respectarea regulilor de circulatie de catre biciclisti, in parcul scoala”, spune profesoara Sanda Briciu. La finalul competitiei, echipa din Medias a realizat o penalizare de 17 puncte, la egalitate cu echipa din Avrig. Datorita faptului ca, la proba teoretica, Avrigul a avut mai putine puncte de penalizare, echipa aceasta va reprezenta judetul Sibiu la etapa nationala a concursului. Le dorim mult succes! ”Rezervele, Catalin Voda si Daniel Bato au fost si ei la Sibiu si au sustinut echipa, pregatiti sa intre in competitie, in cazul in care era nevoie. Multumim echipei de organizare a etapei judetene! Multumesc tuturor celor care au facut posibila participarea noastra la acest concurs!”, spune profesoara Sanda Briciu.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *