Ziua Pompierilor din Romania

In cadrul activitatii organizate in data de 12 septembrie a.c., incepand cu ora 11:30, de catre Muzeul Gazelor Naturale in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu-Detasamentul de Pompieri Medias si Asociatia Lupus Fortis Mediensis, elevii din institutiile de invatamant mediesene vor participa la o activitate complexa dedicata Zilei Pompierilor din Romania.

Evenimentul va cuprinde:

  • Sesiune de informare, sustinuta de cpt.Badila Alin, referitoare la modalitatile de gestionare a situatiilor de criza
  • Sesiune de informare, sustinuta de Liviu Obrejan, in cadrul careia vor fi mentionate criteriile de selectie pentru a deveni un caine salvator
  • Exercitii practice realizate impreuna cu elevii voluntari, la unitatea Detasamentului de Pompieri Medias
  • Exercitii practice menite sa exemplifice utilitatea cainilor de salvare si cautare

Cei interesati sa ia parte la eveniment sunt asteptati la Muzeul Gazelor Naturale, situat pe str.Soseaua Sibiului nr.5, incepand cu ora 11:30.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.