Vizita Ambasadorului Marii Britanii la Mosna

Excelenta Sa domnul Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii in Romania, a poposit pentru cateva ore in Cetatea Mosnei. Vizita privata a familiei Brummel s-a petrecut de Rusalii, cand oaspetii au fost primiti, conform traditiei, cu paine si sare, de insusi primarul localitatii, domnul Eugen Roba. 

S-a vizitat Biserica evanghelica fortificata, cu explicatii de specialitate ale directorului Scolii Mosna, domnul profesor Ionel Sotropa. Dupa o incursiune in „Turnul Slaninii”, domnul Ambasador Paul Brummel si-a exprimat bucuria acestei vizite, scriind in cartea de onoare a Primariei Comunei Mosna.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.