Vineri seara la Muzeu cu teatru si muzica folk

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, continuă seria evenimentelor „Vineri seara la muzeu“, în curtea Muzeului Municipal Mediaș.

Seara de vineri, 31 iulie, debutează cu un spectacol de comedie, intitulat „De la lume adunate“ susținut de trupa „Pro Actoria“ a Asociației T eatrul Popular Mediaș și prezintă o serie de momente și scene umoristice decupate din viața de zi cu zi a unui bloc de locatari, în care, cu siguranță, mulți dintre dvs. vă veți regăsi. Evenimentul continuă cu recitaluri de muzică folk susținute de Grupul Balada și Formația Motto.
Accesul la acest eveniment se face în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor în vigoare.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.