,,Vestitul Peticila”, teatru pentru copii

Ica Pufusica, Lusa Catelusa si Vestitul Peticila ii asteapta pe cei mici la spectacol. Duminica, 10 februarie, ora 11.00, la Sala Traube. Intrarea este libera .

,,Vestitul Peticila” este un spectacol vesel despre solidaritate si despre puterea prieteniei. Atunci cand credem ca totul este pierdut si ca nu mai este nimic de facut, nu trebuie sa renuntam la lupta, trebuie sa cerem ajutorul prietenilor, trebuie sa nu lasam frica sa puna stapanire pe noi si trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa ii invingem pe cei care ne cred slabi si neputinciosi. Asta se intampla si in spectacolul nostru si tare ar fi bine sa se intample si in viata reala, a noastra a tuturor.
Haideti sa vedeti un spectacol vesel, original, gustat in egala masura si de copii si de adulti`, spune regizorul Eugen Padureanu.

Distributia :
Roxana Olsanschi
Andreea Pascu
Eugen Padureanu

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.