Vernisajul expozitiei “Mediasul in Epoca de Aur” (video)

Pana in data de 26 ianuarie 2018, mediesenii pot rememora amintiri din perioada regimului comunist, surprinse in imagini din fototeca Muzeului, in cadrul expozitiei “Mediasul in Epoca de Aur”, care prezinta numeroase fotografii, majoritatea cu rol propagandistic, realizate la Medias intre anii 1950-1989.
Inregistrarea vernisajului expozitiei se poate vedea mai jos.

In cadrul expozitiei, imaginile sunt structurate pentru a evidentia diferite aspecte din istoria recenta a orasului, organizate pe domenii largi de activitate, care surprind instantanee referitoare la industria si agricultura locala, sanatate, invatamant si tineret, cultura, peisaje urbane, dar si propaganda comunista. Expozitia urmareste sa aduca in atentia publicului actual o mica parte din atmosfera si oamenii burgului mediesean din a doua jumatate a secolului XX.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.