Vernisajul expozitiei “Materie, spirit si culoare in arta medieseana contemporana” (video)

Ieri, 29 martie a.c., a avut loc la Muzeul Municipal Medias, vernisajul expozitiei “Materie, spirit si culoare in arta medieseana contemporana”. Pana pe data de 27 aprilie a.c., mediesenii pot vedea pe simeze lucrari realizate de artisti plastici din Medias, Sibiu si Sighisoara.

In cadrul vernisajului, directorul Directiei de Cultura, Sport, Turism si Tineret, Elena Iuga Sajgó, i-a invitat pe artisti sa participe la o noua expozitie colectiva dedicata Centenarului Marii Uniri, expozitie programata in luna noiembrie. Artistul plastic Ioan Sarlea a multumit pentru invitatie, dar a tinut sa readuca aminte autoritatilor locale modul in care s-au comportat cu comunitatea artistica medieseana, in ultimii ani: majoritatea proiectelor au ramas la stadiul de promisiuni. Dar mai bine urmareste inregistrarea vernisajului.

Expun: Ioan Sarlea, Emil Muresan, Iancu Bacila, Mario Lup, Horea Lupp, Dan Zaharia, Jeni Rosian, Ioan Elenes, Flaviu Lupu, Adel Palencsar, Georgeta Sabau, Ladislau Lazar, Haralambie Tiurean si Florin Lazar.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.