Un mediesean este prezentator la Antena 1

Incepand din data de 1 octombrie a.c., medieseanul Dodo Mesaros va prezenta o emisiune la postul de televiziune Antena 1. ”Emisiunea ”Totul pentru dragoste–La bine si la greu”, care va avea marea premiera pe 1 octombrie, va debuta in acest nou sezon cu o multime de noutati si surprize pentru public”, anunta reprezentantii postului de televiziune. Nu doar formatul va fi unul nou, ci si echipa, Mirela Vaida avand un nou coleg, pe Dodo Mesaros, care va prezenta show-ul alaturi de ea.

Foto credit: Antena 1

”Pentru mine este, in primul rand, o foarte mare provocare si, in al doilea rand, o adevarata bucurie sa cunosc niste oameni foarte pasionati de ceea ce fac, foarte implicati, si abia astept sa cunosc concurentii. Presimt ca va urma o perioada foarte interesanta a noastra, a tuturor, inclusiv a publicului. Pentru mine este prima experienta intr-un reality-show si asta cred ca m-a provocat in primul rand. Cred ca viata reala a oamenilor, exact asa cum este ea, oamenii surprinsi in momentele lor unice sunt elementele unice care ne tin in priza, astea ne plac tuturor. Cred ca telespectatorii vor fi atrasi din primele minute”, spune Dodo Mesaros, care va fi legatura Mirelei Vaida cu ”Casa Dragostei”, dar si mediator intre concurenti.

UPDATE: Prezentare lui Dodo.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.