Un american, cel mai tanar participant la Orgelsommer 2017

In acesta seara, seria concertelor Orgelsommer 2017, desfasurate in parteneriat cu Primaria Medias, continua la Biserica Evanghelica „Sfanta Margareta“ din Medias, de la ora 19.00. Invitatul acestei seri este Justin Brueggeman, din Statele Unite ale Americii, cel mai tanar participant la editia din acest an, in varsta de doar 17 ani.

Justin este elev in clasa a X-a la Liceul „Science Hill” din Tennessee si a inceput studiul pianului la varsta de 9 ani, in Michigan. Primele lectii de orga le-a urmat chiar in Biserica Evanghelica „Sfanta Margareta” din Medias, alaturi de Edith Toth, in timpul unei vacante pe care o petrecea in Romania. Intrarea la concert este libera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.