Turneul National LEGENDS incepe la Medias

Turneul National LEGENDS, in 12 orase din Romania, va debuta la Medias in 26 martie a.c. si se va desfasoara pana in data de 9 aprilie 2020 in Sibiu, Cluj-Napoca, Bistrita, Gura Humorului, Iasi, Tecuci, Brasov, Deva, Timisoara, Oradea, Bucuresti. Concertul are loc la Casa Schuller, incepand cu ora 19:00.

Led Zeppelin, Metallica, Iron Maiden, Aerosmith, Nirvana, Depeche Mode, King Crimson, Queen. Muzica rock a creat legende, iar legendele s-au transformat, in timp, in ”clasici ai rock-ului”. Cand acesti clasici ai rock-ului sunt ”trecuti” prin filtrul unor interpreti de muzica clasica rezulta ”Legends”. Un concept in care Classic Rock Meets Contemporary Classics. Adica un program electrizant de cea mai inalta tinuta, inovator, atractiv si emotionant depotriva, dezvoltat impreuna cu compozitori contemporani romani si straini, pentru o formula camerala unica in lume – flaut, marimba si vibrafon.
Artistii care vor da expresie acestui proiect sunt deja cunoscuti publicului din Romania din diverse alte proiecte muzicale, extrem de iubite si de cerute (”La Vida Loca”, ”Origins”, ”Romanian Rhapsody” etc.). Este vorba despre flautistul Matei Ioachimescu, artist (re)cunoscut al scenelor internationale, care, prin interpretarea sa spontana si creativa si prin felul in care transmite emotia si interactioneaza cu publicul, este considerat un adevarat ”rockstar” al muzicii clasice.


Odata cu acest proiect, Matei Ioachimescu revine pe scenele din Romania in compania lui PERCUSSIONescu (Irina Radulescu – marimba, Razvan Florescu – vibrafon), un grup cameral original, de exceptie, care deja se impune pe scenele internationale. impreuna, imbinand creativitatea cu tehnica remarcabila, cei trei artisti vor explora noi teritorii muzicale in seria de concerte extraordinare “Legends”, oferind publicului o experienta sonora complet noua.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.