Tudor Turcu isi verniseaza azi expozitia ”Amintiri si Vise”

Primaria Municipiului Medias organizeaza la sediul Muzelui Municipal Medias o expozitie personala de pictura, intitulata ”Amintiri si Vise”, semnata de artistul mediesean Tudor Turcu.

Tudor revine dupa 10 ani pe simezele mediesene cu o expozitie personala. Vernisajul expozitiei va avea loc azi, 5 martie a.c., ora 18:00, la sediul Muzeului Municipal Medias, Str. M. Viteazu, Nr. 46. Expozitia va fi deschisa in perioada 5 martie – 5 aprilie, 2019.

Tudor Turcu s-a consacrat in ultima perioada ca un veritabil si polivalent artist, reusind sa imbine cu succes muzica si pictura, fiind un binecunoscut solist vocal si artist plastic. El are in palmares peste 60 de expozitii de pictura si grafica de grup, atat nationale cat si internationale, dar si numeroase expozitii personale. Revine acasa la Medias pe simezele Muzeului Municipal chiar de ziua lui de nastere cu cea de-a 10-a expozitie personala de pictura intitulata: „Amintiri si Vise”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.