Times of Need a lansat o piesa noua (video)

Trupa clujeana Times of Need din care face parte medieseanul Adrian Turcu, si-a lansat de curand o piesa noua. Melodia se intituleaza “In mintea ta” si face parte din EP-ul „Gecile Negre”.

“ Multumiri maxime Lénárd Yogi József pentru captura audio, Sebastian Damian de la LiveSet Studio pentru mix si master, Csibi Laszlo pentru captura video si Sergiu Negrea pentru montajul video. Piesa face parte din EP-ul „Gecile Negre” care va fi disponibil in curand pe toate platormele de streaming si nu numai. Multumim tuturor pentru suport si rabdare si abia asteptam sa ne vedem  la cat mai multe concerte!” spun baietii de la Times of Need.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.