Teatru pentru cei mici la Sala Traube

Sambata, 13 aprilie a.c., cei mici sunt invitati din nou la teatru. De la ora 11:00 este programat la Sala Traube, spectacolul piesei de teatru “Trandafirii de piatra”.

In “Trandafirii de piatra”, lumea e salvata de o fetita. Incapatanata si tenace, curajoasa si inteligenta, la inceput incearca doar sa se reintoarca acasa din lumea in care nimerise intamplator. Mai apoi, decide sa ajute dezinteresat persoane mai in nevoie decat ea, ca la sfarsit sa devina fara voie salvatoarea trandafirilor si implicit a lumii noastre.

Intrarea persoanelor sub 18 ani este libera, in limita locurilor disponibile. Pretul unui bilet pentru adulti este de 10 lei. Biletele sunt puse in vanzare la Centrul de Informare Turistica (CIT), Str. Nicolae Iorga nr. 2.  Programul de la CIT este acesta: de luni pana vineri, intre orele 8.00 – 16.00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.