Teatru de papusi la Copsa Mare

O trupa de actori din Cluj Napoca si Medias prezinta duminica, 16 iunie a.c., piesa de teatru de papusi „Ionica, un cavaler fara frica”.

“Dragi copii, parinti si iubitori de basme,

Va asteptam cu drag in data de 16 iunie 2019 in Caminul Cultural Copsa Mare la spectacolul de teatru de papusi „Ionica, un cavaler fara frica”.

Povestea a doi copii orfani, o poveste cu de toate: lupte, vrajitoare, dragoni, zâne si mai ales un final fericit. Pornim impreuna intr-o calatorie in universul fanteziei: din satul natal ajungem in Franta, apoi in tara uriasilor, in tara intunericului si cea a minunilor.

Va invitam sa ne jucam impreuna cu actorii din Cluj-Napoca si Medias, pe baza unei povesti traditionale maghiare, usor adaptate la meleagurile natale.

Aduceti voie buna si doi prieteni cu voi!

Va asteptam cu drag.

Evenimentul va avea loc datorita implicarii doamnei Sabine Haranzha” este anuntul actorilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.