Spitalul Mediaş, spital suport pentru pacienți noncoronavirus

În cadrul conferinţei de presă de azi, 25 martie a.c., Gheorghe Roman, primarul Municipiului Mediaş a anunţat că în acest moment Spitalul Municipal Mediaș este desemnat de către Ministerul Sănătății și Direcţia de Sănătate Publică, ca fiind Spital Suport pentru pacienți noncoronavirus. Cazurile de coronavirus vor fi preluate de Spitalul Județean Sibiu.

“Consultațiile din Ambulatoriu (Policlinică) au fost suspendate pentru 14 zile, conform ordinului 74527/23.03.2020 al secretarului de stat Raed Arafat. Personalul Spitalului va lucra în ture conform indicațiilor ministerului, pentru a asigura rezerva de personal. Depunem toate eforturile pentru aprovizionarea Spitalului cu materialele de protecție necesare”, a mai menţionat Roman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.