Spectacol folcloric “Flori de pe Tarnave”

Directia Municipala pentru Cultura Medias invita mediesenii iubitori de folclor, duminica, 31 ianuarie a.c., la Sala Traube din Medias, incepand cu orele 17.00, la o intalnire cu jocul si cantecul popular romanesc, intr-un spectacol de exceptie intitulat “Flori de pe Tarnave”.

Flori de pe Tarnave

Evenimentul aduce special pentru publicul mediesean suite de cantece si dansuri din zona noastra, sustinute de Ansamblul „Perla Tarnavelor” cu solistii vocali: Luminita Dejan, Jeni Banea, Viorica Curcean, Bacea Aurica, Tarnu Ariton, Radu Dumitru, Raul Pop si Claudiu Ionescu, acompaniati de orchestra ansamblului, dirijata de dl. Marian Sicoe.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt grupul “Datini” din Bazna si binecunoscuta interpreta de muzica populara Ana Ilca Muresan. Intrarea la spectacol este libera, in limita locurilor disponibile!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.