Spectacol caritabil pe scena Salii Traube

In parteneriat cu Primaria Medias, Teatrul Popular din municipiul nostru invita toti mediesenii la un spectacol caritabil de teatru. Piesa „Certificatul” de Constantin Venerus Popa va putea fi urmarita pe scena Salii Traube sambata, 17 iunie a.c., incepand cu ora 18.00.

Fondurile obtinute in urma donatiilor primite din partea spectatorilor vor fi folosite de catre Centrul de Recuperare Neuromotorie „Pruncul Isus“ din Medias, pentru sprijinirea copiilor cu dizabilitati, care vor beneficia de terapii de recuperare.

Daca sunt persoane doritoare sa faca o donatie, dar nu reusesc sa participe la eveniment, pot face acest lucru la sediul Centrului Pruncul Isus Medias, str. 1 Decembrie, nr.23A (tel 0730588323) sau trimitand printr-o persoana cunoscuta donatia.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.