Soprana Anca Boieru concerteaza la Sala Traube

Dragi medieseni, Soprana Anca Boieru va anunta cu mare bucurie ca va contribui la organizarea unui Concert Caritabil de Craciun, alaturi de Primaria Municipiului Medias, Biserica Ortodoxa Romana ”Buna Vestire” din Gura Campului si alti colaboratori.

Concertul va avea loc duminica, 10 decembrie 2017, ora 18:00, la Sala Traube, unde va asteptam cu drag, ca sa ne incalzim si sa ne bucuram sufletele prin intermediul si perspectiva muzicii si a colindului strabun!

Biletele se pot procura la intrarea in sala, in ziua evenimentului. Banii stransi vor fi donati comunitatii de la Valea Plopului si unei familii cu diferite provocari si nevoi, din comunitatea noastra.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.