SNG Medias are olimpici la informatica

Un alt succes al Scolii Nationale de Gaz Medias a fost inregistrat zilele trecute la Olimpiada de Informatica, etapa judeteana. Au obtinut rezultate remarcabile elevii din clasa a IX-a Informatica: Fetean Flavius Cristian locul I, Cornea Mihai locul II, Grecu Ioana locul III, iar Marginean Teodor Ioan a primit mentiune. La clasa a X-a Ivascu Darius Cristian s-a clasat pe locul II, iar Serban Ioana, Foidas Andrei si Ivan Ioan Adrian au primit mentiune. Acesti elevi au ajuns la aceste performante indrumati de doamna profesoara Cornelia Ignat.

La clasa a XII-a, elevii pregatiti de doamna profesoara Margareta Vinti au reusit sa se califice pe locurile fruntase: Prisacaru Antim pe locul II si Braga Cristina pe locul III.

Fetean Flavius Cristian din clasa a IX-a si Ivascu Darius Cristian din clasa a X-a au fost calificati pentru etapa urmatoare, astfel incat vor reprezenta scoala si judetul la etapa Nationala. Succes  lor si profesorilor care au investit incredere si truda in elevii lor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.