Sibiu Fashion Days, editia 2018

Timp de doua zile, Sibiul redevine capitala modei. Incepand de azi, se desfasoara o noua editie a Sibiu Fashion Days, ce aduce in acelasi loc cei mai importanti designeri din Romania.

Evenimentul se desfasoara in Piata Mare. In aceasta seara, sunt programate, de la ora 20:00, prezentarile noilor colectii din 2018 semnate de Stefan Musca, Andreea Veneciuc, Felba Design, Cosette, Carolina D si Curly Boutique, pe muzica mixata de DJ Cipi Hampu & Mr.Saxi. Maine seara, prezentarea noilor colectii din 2018 semnate de Kinga Varga, Nagun, Mineli, Alexandra Calafeteanu, Lena Criveanu, Anemona Stanchi si Cati Dogaru, pe muzica mixata de Alex Zara Dj. Sibiu Fashion Days se incheie cu un concert sustinut de Corina.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.