Seara cu gust oriental pentru doamne si domnisoare

Doamnele si domnisoarele din Medias au parte de o seara speciala in aceasta luna. Doamna Jeni Rosian organizeaza, in data de 24 iulie a.c., un eveniment la care are o invitata la Casa RUT, pe Teo Karayel din Istanbul. Prelegerea “Vitamina pentru suflet: Intre dragoste sau…ura”va fi prezentata de Jeni Rosian.

”Teo ne va delecta cu un bufet de salate turcesti delicioase, desert turcesc, ceai turcesc. Avem doar 24 de locuri, iar inscrierie se poate face la tel. 0722848498 pana vineri, 21 iulie”, spune doamna Rosian.

Evenimentul se desfasoara intre orele 18:00-20:00, in CASA RUT, Str. Honterus nr.26, Medias; donatie recomandata/participanta: 10 lei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. si eu doresc s particip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.