Se efectueaza lucrari la sirenele de alarmare publica

In perioada 13 – 14 noiembrie 2019, se efectueaza lucrari la sirenele de alarmare publica din municipiul Medias, activitate desfasurata de catre o firma specializata, conform contractului de mentenanta si reparatii. Aceste lucrari implica si actionarea sirenelor de alarmare din municipiul Medias.

Activitatea de mentenanta, reparatie  si verificare, este diferita de actiunea denumita generic „Miercurea sirenelor”, care se desfasoara de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, in prima zi de miercuri lucratoare din fiecare luna.

“Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat de aceasta activitate”, mentioneaza Ioan David din cadrul Compartimentul Situatii de Urgenta Securitatea Muncii si Protectia Mediului al Primariei Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.