Sasii medieseni petrec la Dinkelsbühl

In acest sfarsit de saptamana sasi medieseni se intalnesc la Dinkelsbühl. De vineri seara, timp de trei zile, sunt programate diferite manifestari organizate de sasii care au locul natal in localitatea din judetul Sibiu. La aceasta editie Mediascher Treffen este prezentata si expozitia de fotografie “O calatorie in timp/Mediasch-Eine Zeitreise”, care a avut vernisajul in anul 2016 si este realizata in colaborare de  Asociatia Culturala “Mediasul Nostru” si Asociatia “Locului Natal” Germania.

Asociatia “Locului Natal” Germania aniverseaza cu acest prilej  cei 20 de ani de activitate.  Seara de sambata o sa fie intretinuta de trupa Rocky5 si Hansi Muller. Concertele incep la ora 20:00. O sa revin cu detalii de la fata locului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.