Saddo şi-a donat o lucrare în scop caritabil (video)

Un artist plastic medieşean şi-a donat o lucrare pentru o cauză caritabilă. Raul Oprea alias Saddo este unul dintre cei 24 de artiști ce au ales să doneze câte o lucrare pentru cauza caritabilă lansată de Societatea Națională de Cruce Roșie, susținută prin campania Digi24.

Toate cele 24 de lucrări pot fi vizionate în expoziția cu intrare liberă de la Palatul Cesianu-Racoviță (Strada C.A. Rosetti, 5) Luni-Duminică, 10:00-20:00.

Susține și tu cauza cumpărând o operă de artă din cadrul secțiunii caritabile a Licitației Frumusețea salvează lumea: https://www.artmark.ro/…/lic…/licitatia-de-arta-contemporana

Catalogul pdf online este disponibil gratuit aici: https://go.aws/2UOJKVS

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.