Program: Sibiu Guitar Meeting 2019

In perioada 12 -14 iulie a.c., se desfasoara editia din acesta an Sibiu Guitar Meeting. Pentru cei interesati postez mai jos programul evenimentului.

„Pune mana pe chitara” este un program social-cultural de educatie nonformala in randul copiilor si tinerilor din Sibiu.

Sibiu Guitar Meeting este punctul culminant al unui proiect initiat de Asociatia Culturala Play, promotor al educatiei prin muzica.

In 2019, salutam artiștii care au tinut calea dreapta, inainte de ’89, cu muzica folk-rock interzisa și protestatara. Ne amintim, de asemenea, cântecele rock autentice din anii ’90-2000, care au inspirat si bucurat generatii intregi.

Sibiu Guitar Meeting devine o miscare nationala de rezistenta prin cultura. La 30 de ani de la Revolutia din 89, mai multe generatii la un loc vom sarbatorim libertatea dobândita atunci.

Vom face asta in luna iulie, prin muzica, prin poezie, prin teatru si prin concerte – promovand in randul tinerilor din Romania valorile culturii folk-rock . Totul va culmina cu Concertul Manifest al chitariştilor din Romania, care va celebra libertatea si diversitatea culturala.

Adrian Despot ne-a dat un nume, când a cântat pentru prima oara cu noi: “Revolutia de la Sibiu”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.