Pere Noel soseste la Medias

Asociatia Fran-Mediensis primeste azi, 3 decembrie a.c., vizita asociatiei franceze Apres 91, iar scopul venirii este o activitate umanitara pentru copii din familii defavorizate.


“Colaborarea dintre noi implineste anul acesta 8 ani de actiuni umanitare in beneficiul copiilor medieseni si speram sa se mentina si in urmatorii ani. Pere Noel va bucura de aceasta data copiii Scolii Speciale si pe cei din Centru de Plasament Dumbraveni, care la randul lor vor incanta oaspetii cu colinde si felicitari de Craciun confectionate de ei pentru familiile din Franta, care au pregatit pachete personalizate”, spune Mihaela Gabor, presedinta asociatiei Fran-Mediensis

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.