ONG, fata in fata cu administratia publica locala

La inceputul acestei saptamani, conducerea Primariei Municipiului Medias a participat la o intalnire cu reprezentantii organizatiilor non-guvernamentale din municipiul de pe Tarnava Mare.

intalnire ONG
Foto credit: Feri Teglas

Intalnirea a avut drept scop stabilirea unor modalitati mai eficiente si mai rapide de comunicare intre societatea civila si administratia publica locala, pe de o parte, iar pe de alta parte s-a dorit o cunoastere informala a problemelor cu care ONG se confrunta si in rezolvarea carora poate fi direct implicata primaria municipiului. 20 de ONG au fost prezente la intalnire, urmand ca problemele sesizate de acestea sa fie rezolvate, in limita posibilitatilor, in cel mai scurt timp, iar propunerile facute vor fi luate in considerare pentru proiecte de viitor destinate municipiului Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.