O rezidenta CITO Medias a castigat un concurs muzical pentru persoane cu dizabilitati

Moldovan Ramona a castigat  sambata, 9 martie a.c. la , „United by Music”,  concursul national dedicat persoanelor cu dizabilitati, care s-a desfasurat la Sf. Gheorghe.  Melodia interpretata a fost You Raise Me, din repertoriul lui Josh Groban. Concurentii au fost din Targu Mureș, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Focsani, Sfantu Gheorghe și imprejurimi. Ramona a descoperit, in urma cu doi ani, placerea de a canta in fața unui public.

„Era aniversarea instituției de 10 ani. Am avut atunci un spectacol mare și am decis sa-l facem cu ai noștri din centru. Am pregatit totul, dans, poezie, cantec. Ramona a vrut sa cante. A fost prima data cand a urcat pe o scena. Cand a inceput sa cante, va spun, a inlemnit toata sala. Ce a cantata ea, ne-a patruns pe toți, ne-a facut pielea de gaina. A fost momentul cand mi-am spus: fata asta trebuie promovata și susținuta. De atunci a mai cantat pe la diferite evenimente organizate prin DGASPC”, spune Daniela Halmaci, directorul centrului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.