O noua proiectie a filmului“Libertate in pantofi de copil”

Zilele trecute a avut loc la Stuttgart o noua proiectie a filmului“Libertate in pantofi de copil”, realizat de medieseanul Uwe Pelger.


Filmul “Libertate in pantofi de copil” a facut parte din selectia oficiala a ASTRA FILM FESTIVAL 2015, in cadrul sectiunii Made in Romania. Realizat de catre producatorul de filme documentare Joachim Stall, impreuna cu autorul de provenienta medieseana Uwe Pelger, filmul prezinta viata de zi cu zi de dincoace de Cortina de Fier, greutatile economiei deficitare, visele tinerilor de atunci, precum si sosirea acestora si primul contact al lor cu vestul Europei. Proiectia oficiala la Medias a avut loc in data de 8 octombrie 2015, la Muzeul Gazelor Naturale.
Producatorul de filme documentare Joachim Stall a postat pe internet imagini de la proiectia de zilele trecute.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.