O nouă apariţie editorială dr. Vasile Mărculeţ

Istoricul medieşean dr. Vasile Mărculeţ are o nouă apariţie editorială. Este vorba de volumul “Campanii bizantine pe Dunăre (secolele VI – XII)”, apărut la Editura M.N.M.R. (Muzeul Naţional al Marinei Române).

“Vasile Mărculeţ nu se limitează la a reproduce ceea ce spun sursele referitor la campanii, la zonele de desfăşurare a operaţiunilor, la tehnică, echipament sau oameni, ci merge mai departe şi dă răspunsuri acolo unde lucrurile nu sunt clare. Identifică locuri de ambarcare/debarcare a trupelor de pe bastimente pe baza relatărilor, precum şi tipuri de nave în funcţie de încărcătură, echipajul sau misiunea menţionată în context”, spune dr. Andreea Anastasiu – Croitoru, cuvântul înainte al cărţii.

Volumul a apărut cu sprijinul financiar acordat de S.C. GEO FUN SRL Mediaş şi Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Transilvania Mea, prin intermediul căreia s-a derulat finanţarea.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.