O medieseanca, speaker la Conferinta ”Puterea Povestilor Persuasive”

Medieseanca Lavinia Iagar va participa sambata la Conferinta ,,Puterea Povestilor Persuasive”, in calitate de speaker.

Astfel, sambata, 16 septembrie a.c., de la ora 14:00, la Cinema Marasti din Cluj-Napoca, absolventii din acest an ai Atelierului de Life Speaking vor urca pe scena si vor impartasi, in 7 minute, povesti personale, discursuri inspirationale din experientele lor de viata, emotie si multa iubire care sa-i ajute pe cei din sala sa treaca peste provocari si sa aiba o viata mai implinita. In plus, pentru a le oferi si mai multa valoare, vor fi si invitati speciali care au trecut prin multe provocari si acum se bucura de rezultatele muncii lor: Zoltan Veres, Oana Pocan, Andrei Tiganas.

“Zona mea de interes este asistenta sociala, dar caut sa-mi extind zona de interes pe domenii relativ conexe celui de asistenta sociala”, spune Lavinia, a carei prezentare se numeste “Fii loial sufletului tau”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.