NOAPTEA MAGICA: Musical pentru copii de Hella Heizmann

Stagiunea de concerte „Orgelsommer 2019″ a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta din Medias va invita sambata, 14 decembrie a.c., la NOAPTEA MAGICA: Musical pentru copii de Hella Heizmann. Spectacolul incepe la ora 17:00, intrarea este libera.

Participa elevi de la Scoala Hermann Oberth Medias Clasa 0 (invatator Anca Saroiu), clasa a II-a (invatator Melitta Homm), clasa a III-a (invatator Hajnalka Bela) si clasa a IV-a (invatator Vera Ginta) de la scoala Hermann Oberth Medias

Orchestra prieteniei este formata din muzicieni de la Filarmonica de Stat Sibiu: Teréz Mihály (viola), Claudia Grelus (violoncel), Florin Grelus (clarinet), Ion Palagniuc (trombon); Zoltan Majo si Maria Szabo (flaut drept) din Cluj Napoca; Anda Rusu (vioara) si Stanca Rusu (vioara) din Targu Mures; Liv Müller (orga) si Lutz Connert (percutie) din Medias.
Conducerea muzicala Edith Hajnalka Toth
Regia : Camelia Hancu
Cu sprijinul financiar oferit de: https://www.hdo.bayern.de/index.php

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.