Nico Lontras, nominalizat la Horeca Awards 2018

Medieseanul Nico Lontras este nominalizat la Horeca Awards. Evenimentul va avea loc pe data de 21 noiembrie 2018 la Fratelli Studios, in Bucuresti. Pentru al 11-lea an la rand, meritele profesionistilor ce activeaza in industria Horeca vor fi recunoscute si premiate in cadrul celui mai asteptat eveniment al anului: Gala Horeca Awards.

 

Gala Horeca Awards premiaza, pe langa cele mai bune locatii din Horeca, clasificate in cele 14 categorii deja cunoscute, si profesionistii care isi fac meseria cu daruire si pasiune, contribuind astfel la dezvoltarea pietei romanesti de Horeca. Initiativa premierii directe a “omului” din Horeca a fost lansata, in premiera, in 2017, ca recunoastere a profesionalismului, a muncii depuse zi de zi, dar si a imaginii in piata a omului sau a companiei respective. Gala are si o sectiune de vot al publicului, unde il poti vota pe Nico.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.