Mediesenii sunt invitati la o plimbare cu bicicleta

Comunitatea Ciclistilor Amatori din Medias va invita maine la o iesire cu biciletele. Adunarea este la ora 13:00, in fata Primariei.

“Va invitam la ” Masa Critica ” un eveniment organizat de cateva persoane pasionate de biciclit, in data de 28 ianuarie. Evenimentul consta in a ne intalni cat mai multi biciclisti intr-o locatie anume pentru a strabate strazile orasului pentru a le arata tuturor ca si pe bicicleta, se poate !

Traseul va fi: Plecare ( de la Primarie, o tura de centru, urcam pe Corzo/ catre Scoala M. Eminescu/ giratoriu-catre Gura Campului/urmam traseul troleibuzelor/ si la final ne intoarcem pe pod si ajungem din nou in centru. ( In cazul conditiilor nefavorabile actualizam anuntul cu o alta data de iesire )”, este anuntul organizatorilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.