Mediaș: A crescut considerabil numărul cetățenilor care s-au întors din străinătate

Luni, 23 martie 2020, a avut loc la sediul Primăriei Mediaș o conferință susținută de către primarul și viceprimarul municipiului.
„Vă fac cunoscut faptul că începând de vineri, 20 martie și până astăzi a crescut considerabil numărul cetățenilor care s-au întors din străinătate în municipiul nostru. Dacă la sfârșitul săptămânii trecute erau 171 de persoane, astăzi avem deja 265 de medieșeni care s-au întors acasă. Tuturor acestora le recomand în continuare să rămână în izolare la domiciliu și să sune în caz de nevoie la Direcția de Asistență Socială, la numerele de telefon făcute public.“, a declarat primarul municipiului, dl. Gheorghe Roman.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.