Medias 750 in viziunea artistului Ladislau Volgyesi

Artistul mediesean Ladislau Volgyesi a realizat o lucrare dedicata celor 750 de ani de la prima atestare documentara a Mediasului. Lucrarea este realizata din gresie si masoara aproximativ 50 de centimetri.

In urma cu cinci ani, Volgyesi a primit din partea Primariei Municipiului Medias o diploma de merit pentru contributia adusa la promovarea culturii in municipiul nostru si promovarea imaginii orasului. El este si autorul machetei “Medias-1925”, care se afla in holul Primariei. Lucrarea are o marime de 3 metri pe 2,10 metri si a fost impartita in noua parti, care sunt ansamblate si reprezinta zona istorica a orasului nostru la inceputul anilor 1900.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.