Magia Copilariei pe simezele Muzeului Medias

Primaria Municipiului Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret organizeaza la sediul Muzeului Municipal Medias o interesanta expozitie de arta, intitulata ”Magia Copilariei”, realizata in colaborare cu scoala Gimnaziala Nr. 7 si scoala Gimnaziala „C. I. Motas” din Medias. Expozitia este deschisa pana in data de 29 ianuarie 2020.

Expozitia reuneste un grup de elevi de la scolile amintite, coordonati de catre d-nul profesor Sorin Panazan, care vor prezenta publicului o serie de lucrari executate in diferite tehnici: acryl pe panza si hartie, tempera, acuarele sau desen in creion.

Expozitia propune o incursiune in universul dinamic al copilariei din zilele noastre, fiind interesant de urmarit aceasta analiza a preocuparilor copiilor din prezent realizata intr-un mod artistic tocmai de ei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.