Liceul “Stephan Ludwig Roth “ are doua echipe de robotica

Un nou sezon al concursului de robotica BRD FIRST TECH CHALLENGE ROMANIA a inceput pentru cei de la Code Warriors. Din acest an scolar, liceul „Stephan Ludwig Roth” participa la concurs cu doua echipe, ca urmare a interesului deosebit manifestat de elevi. A doua echipa se numeste The Resistance.

“In aceste saptamani ce au trecut, am primit vizita a doua grupuri de elevi din Germania, din Schwäbisch Hall și din Obersulm, veniti in schimb de experienta la liceul nostru. Cu aceasta ocazie le-am prezentat proiectul desfasurat de noi și noul laborator de robotica infiintat si dotat corespunzator, unde vom lucra incepand de acum”, mi-au spus cei de la Code Warriors.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.