Lansari de carte de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei sunt programate sase lansari de carte la Medias. Sambata, 1 decembrie a.c., incepand cu ora 10:00, in Sala “Daniel Thellmann” a Primariei Medias sunt programate mai multe lansari de volume.

Profesorul Ion Mihai Ionescu isi va lansa al treilea volum din seria “Batalia pentru Mediterana”, Augustin Baciu a pregatit volumul “Roua de ganduri”, preotul Achim Sarasan va lansa cartea “Medias, de la Medias Colonias pana azi”, iar profesorul Helmuth Knall lanseaza un nou volum din seria“Medias 750”.

“Mediasul si Marea Unire” este cartea pregatita de catre profesorii Helmuth Knall, Vasile Marculet si muzeograful Viorel Stef, in aceeasi zi urmand sa fie lansata si brosura “Mediasul si Unirea cea Mare”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.