Lansare de carte Vasile Lupasc-Sfintes

In cadrul Festivalului Medias, cetate medievala, editia a XV-a, autorul – Vasile Lupasc-Sfintes va lansa ,,Marea Carte a Unirii” la Muzeul Municipal, vineri, 19 iulie a.c., de la ora 18.30.

Lucrarea, prezinta extraordinara aventura istorica de la prima Unire a triburilor dacice pana la Unirea infaptuita de catre Mihai Viteazul si mai apoi la evenimentele care au marcat nasterea națiunii romane, Unirea lui Alexandru Ioan Cuza si Marea Unire de la la 1918.

Bogat si inspirat ilustrata, Marea Carte a Unirii se adreseaza in primul rand copiilor, dar informatia istorica o face deosebit de valoroasa pentru toate categoriile de varsta. Prefața este semnata de catre domnul Ioan Aurel Pop, Presedintele Academiei Romane.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. De unde se mai poate procura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.