La Mediaş se produc săptămânal peste 500 de viziere

În cadrul Muzeului Gazelor Naturale a debutat anul acesta “Atelierul de robotică pentru copii”, ca o colaborare între Muzeul Gazelor, Asociația Energia Inteligentă și firma Med Service (reprezentanța Citroen-Peugeot Mediaș).

Atelierul şi-a sistat activitatea, dar de astăzi, 31 martie a.c., imprimantele 3D sunt folosite pentru a produce viziere pentru personalul medical al spitalelor din zonă. Asociaţia a achizitionat materialele necesare şi s-a început producţia de viziere.

“Ne implicăm. Ne aşteptăm la o producţie de circa 500 de viziere pe saptămână. Susţinem cu materiale de protecţie spitalele din zonă şi producem viziere cu imprimate 3D”, spun cei de la Asociația Energia Inteligentă.

Ieri scriam că cei de la Code Warriors, echipa de robotică a Liceului St. L. Roth vin în sprijinul comunităţii medieşene realizând viziere la imprimata 3D a liceului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Unde putem gasi viziere pt cabinete medicale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.