Ionut Anisca, invitat la Targul de Calatorii

Fotograful Ionut Anisca a fost invitat sa participe, in weekendul 16-18 martie a.c., la Targul de Calatorii – Turism & Lifestyle, cel mai artistic eveniment de lifestyle si turism.
„Acum aproape patru ani, o mana de prieteni cu suflet frumos ma incurajau insistent sa plec alaturi de ei intr-o calatorie unica, in Nepal. Astazi, eu va invit, in perioada 16-18 martie, la Targul de Calatorii-Eveniment de turism si lifestyle, de la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, la o mini-expozitie foto din aceasta aventura si la o discutie libera despre Circuitul Varfului Annapurna prin pasul Thorung La 5416 m”, spune Ionut.


Ca sa nu plecati cu mana goala de la targ, Ionut organizeaza si un concurs.
„Acum va anunt despre #concursul postat pe pagina evenimentului, in urma caruia puteti castiga un print canvas premium de 30×40 cm (printat de https://print.imageart.ro/) cu orice imagine prezenta in portofoliul meu online https://ionutanisca.ro – Detalii concurs aici: https://www.facebook.com/targuldecalatorii/posts/192885974815624”, adauga Ionut.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.