Interviu: Daniela Halmaci – CITO Medias (video)

CITO Medias este nominalizat la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala. Devenit un eveniment traditie in mediul social din Romania, Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala, editia a VI-a va avea loc in data de 19 martie 2019, pe scena Atenului Roman.  Doamna director Daniela Halmaci a fost aseara invitata mea la emisiunea “Lentila de Contact” si am discutat despre aceasta nominalizate.

In perioada 18 -25 februarie 2019 are loc etapa de vot online. Cei care vor sa o voteze o pot face la urmatorul link http://poll.cnasr.ro/poll/14

Organizata cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Asistentei Sociale, Gala este manifestarea in care asistenti sociali din intreaga tara, autoritati, jurnaliști, sarbatoresc realizarile profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conștientizarea contributiilor din domeniul social şi nevoia actiunilor ulterioare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.