Interviu: Anastasia Mara Iliescu – Pro AS Medias (video)

Medieseanca Anastasia Mara Iliescu are 17 ani si zilele trecute a castigat primul ei turneu de senioare la tenis de camp. Ieri, Anastasia a trecut pe la Radio Ring, unde am realizat un scurt interviu.

“Invat la Liceul Teoretic Axente Sever Medias la profilul stiinte sociale. Profilul pe care l-am ales a fost influentat de decizia mea de a continua cu tenisul de performanta, sport pe care il practic inca de la varsta de 6 ani.

De-a lungul anilor am avut diferite rezultate bune, incepand de la 10 ani cand am fost in primele 5 din tara, la 12 si 13 ani cand am fost convocata la Selectii si multe turnee castigate pana in prezent. Ma antrenez cu Toni Gaspar si Catalin Ciucu si am inceput de 2 ani sa joc competii internationale. Scopul meu pe anul acesta este sa castig cat mai multe meciuri ITF si sa urc in clasament. Cred ca orice este posibil cu putin noroc si multa munca”, mi-a spus Anastasia.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.