Intalnirea Internationala a Tinerilor Ortodocsi 2018

In aceasta saptamana, are loc, la Sibiu, Intalnirea Internationala a Tinerilor Ortodocsi, un eveniment cu caracter national si international, ce va reuni in frumoasa cetate transilvana peste 3000 de tineri cu varsta cuprinsa intre 16 si 35 de ani. Intalnirea Internationala a Tinerilor Ortodocsi de la Sibiu va avea loc in perioada 6-9 septembrie 2018.

In cele patru zile ale evenimentului sunt asteptati la Sibiu tineri ortodocsi din toate regiunile Romaniei, dar si din numeroase alte tari, dintre care Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Germania, Franta, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Elvetia, Turcia, India si altele.

Reuniunea se incadreaza in seria intalnirilor de tineret organizate la Baia Mare in 2013 si 2014, la Cluj in 2015, la Bucuresti in 2016 si la Iasi in 2017. Intalnirea de la Sibiu are ca scop crearea unui cadru in care tinerii participanti sa se bucure de experiente formatoare, sa traiasca sentimentul comuniunii cu tineri din alte regiuni ale tarii sau din strainatate, sa impartaseasca valorile de viata crestin-ortodoxe si sa fie multiplicatori ai mesajului crestin in comunitatile din care provin. Detalii despre program ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.